Vélemények

Mit gondolnak az emberek a szolgáltatásról? 

Magyar kliensek

„Az első beszélgetésünk alkalmával egy szimpla kérdéssel rádöbbentett egy évek óta húzódó problémám megoldására! Álmaimban se gondoltam volna, hogy ennyire profi, nagyon ajánlom!”
B. A. I.
„Több alkalommal volt "ülésünk" - beszélgetésünk Messengeren Imrével. Segítségét azért kértem, hogy segítsen a régi és új problémáim megértésében, esetleg elfogadásában. Szerintem jó irányban haladunk, mindig készséges, jól kérdez. Összességében annyit mondhatok: bátran ajánlom! Nekem sokat segít.”
Sz. Á.
„Egy zárt Facebook csoportban hozott össze a sors Imrével. Bátorkodtam neki küldeni egy üzenetet, amire ő nagyon kedvesen és nyitottan válaszolt. Meg is beszéltünk még arra hétre egy időpontot, ahol lehetőségem volt írásban konzultálni vele. Már az elején pozitív benyomást tett rám, kezdve azzal, hogy az egyeztetett időpontunkat pontosan betartotta. Úgy érzem, hogy a kérdéseimre hiánytalanul megkaptam a válaszokat, és így, a személyes kontakt hiányában is a legnagyobb körültekintéssel és figyelemmel volt irántam és azon dolgok iránt, amiket leírtam neki. Segítőkész, lelkiismeretes és 'a problémát a gyökérénél megragadó' embernek tartom, aki teljes mértékben elkötelezett hivatása iránt. Szívből ajánlom mindenkinek - akár egy beszélgetésre vágyna, vagy akár a nehézségei leküzdésében szeretne segítséget kérni.”
Cs. Zs.
„A hatékonyságot a következőkben látom: figyelmes, türelmes, nyugodt, lelkiismeretes, elszánt, felkészült, hiteles, nyitott, emberséges. Ugyanakkor határozott, és mindennek a mélységét keresi. Bármire tud válaszolni és pontosan emlékszik is. A humor sem marad el, abból is az intelligens fajta jelenik meg. A fent felsorolt értékek nem taxatívak, lehetne még sorolni, de a lényeg ennyiből is kitűnik: szereti és érti is azt amit csinál! Ez minden reagálásából érződik. Néha nagyobb biztonságérzetet adna ha lenne mód nem csak online konzultációra, bár ez inkább technikai dolog.”
M. M.
„Számomra sokat jelentettek az online konzultációk, először szkeptikusan álltam kicsit hozzá viszont már az első alkalom után azt éreztem, hogy hasznos. Rengeteg hasznos tanácsot kaptam, kifejezetten az én esetemre szabva. Amelyek megfogadása végül eredményt is hozott. Nekem nagy segítség volt, hogy meghallgatott és utána értelmezte a helyzetem. Teljes mértékben ajánlani tudom Önt, nagyon színvonalasan végzi a munkáját! Köszönöm!"
F. E.
„Amikor elhatároztam hogy segítséget kérek a szorongásom leküzdésében, fontos volt számomra, hogy fiatal, barátságos és megértő segítőt találjak magamnak. Ezt a személyedben sikerült megtalálnom. Pozitív csalódás volt számomra, mind az ingyenes mind a fizetős szolgáltatás is, mivel nagyon megértő és támogató hangulat alakult ki, annak ellenére, hogy szkeptikus voltam a sikerességében. Sajnos a közös munkát nem tudjuk folytatni, a problémáim súlyossága miatt, de pozitív élményként marad meg. Nagyon örülök, hogy felkerestem és bárkinek szívből ajánlanám.”
H. A. M.

Foreign clients

"I had the fortunate experience of an online chat with Szép Imre during a time of confusion and although I still have my life's challenges just plain being able to sort it out a bit with Imre has given me some solace. I feel that if I had a pressing psychological matter, Imre would be able to help me 'join the dots' to a more healthy worldview. Very thankful for his services!”
R. S.
"Thank you for the session! Although we were limited on time, he was precise about the advice and really helpful. Also recommended for English speakers.”
M. T.
"Quite satisfied after talking to him. I got the right answers and they were quite enlightening. Highly recommended!”
M. S.
"It was nice to talk to Szep Imre. Short and effective hour, I think I got the lost points, I will work on them and I hope everyone is gonna have a healthy mental life because it's the most important nowadays.”
H. A.
"It was a great opportunity to talk with Mr. Imre. He is very kind and understanding with his words.”
M. M.
"Before speaking to Imre, I thought my problems can’t be solved and I have never seeken help from a professional person. I thought being with a psychologist is time and money-wasting... Which after speaking with Imre, I realized it’s totally wrong and irrational. Imre doesn’t lead you to the goal, but he shows you the way. Though we talk online, which might be constricting but he managed to ask for questions and give advice that made me think, analyze and try to help myself reaching my goal."
A. T.

Szeretne visszajelzést adni? Itt megteheti!

Kérem, csak akkor ossza  véleményét, ha hozzájárul esetleges megjelenéséhez is!

A “Küldés” gombra kattintva elismeri, hogy elolvasta és elfogadja az Adatkezelési Tájékoztatót!

Hogyan tovább?

Érdekli a szolgáltatáslista?

Ülésre jelentkezne?