Ülések menete

Hogyan is zajlik egy online ülés?

Az online ülésekhez szükséges eszközök...

Az online ülések megvalósításának lépései...

Az ülések lépéseinek részletei...

Kapcsolatfelvétel

Ez a lépés nem kötelező, ugyanakkor nagyban megkönnyítheti a jelentkezési folyamatot. Telefonos vagy e-mailes megkeresés útján választ kaphat kérdéseire, egyeztethet, illetve foglalhat időpontot, megadhatja, milyen alkalmazás segítségével kíván részt venni az üléseken, stb... Tehát, bár nem kötelező, de a későbbi lépések némelyike így előre megoldható. Kapcsolatfelvételre a többi lépés bármelyike előtt vagy után is van lehetőség.

Időpontfoglalás

Amennyiben élni szeretne az ingyenes beszélgetés lehetőségével (részletezve lentebb), időpontot kell foglalnia. Ehhez válasszon egy szabad időpontot a naptárból, és foglalja le azt (Facebookon, Messengeren vagy e-mailben), valamint azt is jelezze, hogy milyen felületen kíván részt venni az ülésen (pl. Skype, Messenger, Viber, WhatsApp, Discord). Az ingyenes beszélgetés időtartama 10 perc, akkor is, ha Facebookon keresztül foglalja le az időpontot!

Ingyenes beszélgetés

Az ingyenes beszélgetés időtartama 10 perc, célja, hogy lehetősége legyen megtapasztalni az online ülés helyzetét. Ezen kívül lehetősége lesz Önnek egy első benyomás kialakítására rólam. Mivel az ülések csak akkor működnek, ha kölcsönös bizalom van köztünk, hasznos, ha tudjuk, kiről van szó. Az alkalom során lehetősége lesz következő időpontot foglalni, részleteket egyeztetni, számlázási információkat megadni, szolgáltatást választani, stb. Csak akkor fizessen, ha úgy érzi, hatékonyan tudunk majd együtt dolgozni!

Szolgáltatás kiválasztása

Ha eddig nem történt meg, akkor legkésőbb az ingyenes beszélgetést követően, kérem, válassza ki, hogy a szolgáltatások közül melyikkel kívánna élni. Ha nem tud dönteni, vegye fel velem a kapcsolatot, és nagyvonalakban egyeztetünk ezzel kapcsolatban. Ha nem biztos választásában, az sem baj, az első interjú (részletezve lentebb) alatt mindenképpen véglegesítésre kerül a választott szolgáltatás.

Első interjú

Az első interjú az első 2-3 ülés alkalmával szokott lezajlani. Ennek lényege, hogy a kliens és a pszichológus jobban megismerjék egymást, a pszichológus részletesebben megismerje kliense problémáit és múltját, és mindenek előtt, hogy elkezdjen kialakulni közöttük a bizalmi kapcsolat.

Az első interjú alatt fog kiderülni, hogy problémái alapján Ön klinikai szempontból valóban egészséges személynek tekinthető-e. Ha az első interjú alkalmával nem derülne ki egyértelműen, úgy egy teszt kitöltését is kérném Öntől (ennek kiértékelését az első interjú ára magában foglalja). Az első interjú minden kliensnek kötelező (kivéve, ha rendelkezik érvényes pszichológusi diagnózissal)! Nagyon fontos kideríteni, hogy Ön valóban egészséges-e, nehogy véletlenül a nem megfelelő szolgáltatásban részesüljön! Az első interjú ára 10.000 Ft/50 perc függetlenül attól, hogy milyen szolgáltatást választott.

Az első interjú utolsó ülésének végén megegyezünk, hogy milyen keretek között zajlanak majd az ülések (részletezve lentebb).

Ülések részleteinek egyeztetése

Az első interjú utolsó ülésének végén fogjuk megbeszélni a tényleges ülések részleteit. Itt szó lesz majd a választott szolgáltatás véglegesítéséről, az ülések gyakoriságáról és kereteiről, az ülések díjazásáról, stb. Ez egy szóbeli "szerződésként" fog működni, melyhez mindketten tartjuk majd magunkat az ülések alkalmával.

Ülések megvalósítása

Az ülések az első interjú utolsó alkalmának legvégén egyeztetett keretek között zajlanak majd.

Hogyan tovább?

Érdekli a szolgáltatáslista?

Jelentkezni szeretne?