A Pszicho Pluszról

Célok, elvek, motivációk…

Miért hoztam létre?

Úgy gondolom, hogy ugyanúgy szükség van egy egészségesek problémáira szakosodott pszichológusra, mint a klinikai szakpszichológusokra. Sokan nem is tudják, hogy nap mint nap megélt problémáikat nem lenne muszáj elviselniük, hanem megszüntethetők lehetnek! Ezért azonban dolgozni is kell!

Az online tartott ülések számos előnnyel bírnak, melyek kényelmesebb megoldást biztosíthatnak problémáinkra. A kényelmen túl bárhonnan elérhető, környezetbarát és 100%-ban biztonságos a koronavírus terjedésének szempontjából

Fogadja el a segítséget egészségesen is!
A segítség kérése és/vagy elfogadása nem szégyen!

Munkám célja

Munkám leglényegesebb céljainak tekintem a stressz káros hatásainak megismertetését és csökkentését, a mentális egészség megőrzését, a pszichológiai segítség stigmájának megszüntetését és a bárhonnan elérhető, szakszerű segítségnyújtást.

Ezeken kívül a környezetvédelem kérdését személy szerint igen komolyan veszem. Vállalkozásomat is minden erőmmel úgy alakítom, hogy az a lehető legkisebb ökológiai lábnyommal rendelkezzen (az online ülések miatt kevesebb gépjármű és papírhasználat, alacsonyabb energiafelhasználás). Talán nem sok, de ami tőlem telik, megteszem.

Szakszerű segítség online!

Röviden összefoglalva tehát: vállalkozásom online pszichológiai szolgáltatást kínál mentálisan egészséges személyek számára. A szolgáltatás ötvözi a szakértői pszichológusi segítséget és az online felület nyújtotta kényelmet és hozzáférhetőséget. Mindeközben, remélhetőleg a pszichológushoz járás stigmáját is sikerül csökkenteni a magyar emberek körében, valamint remélem, hogy a megelőzés és egészségmegőrzés megítélése is javul majd.
pexels-edward-jenner-4031820
Pszichológiai konzultáció online! Szakszerű, kényelmes, biztonságos!

Hogyan tovább?

Érdekli a szolgáltatáslista?

Jelentkezni szeretne?